All type of crackers available with 85% offer . Our brands : SRI DURGESH FIREWORKS FACTORY, SUN INDIA FIREWORKS, NAGAMALLI FIREWORKS, RAJKALA FIREWORKS, MERCURY FIREWORKS, POORVIKA FIREWORKS, SUNBEEM FIREWORKS, NAVARANG FIREWORKS.
Rs.
Minimum
Order amount Rs.3000
Freight charges
extra
Premium Quality
Assured Delivery
Total Products : Overall Total :
Product Name Original Price. Price in Rs. Quantity Total
FLOWER POTS
Flower Pots Small - பூந்தொட்டி சிறியது 300 45
Flower Pots Big - . 440 66
Flower Pots Special - . 560 84
Flower Pots Asoka - பூச்சட்டி அசோகா 900 135
Flowr pots SUPER Deluxe - பிளவர்ப்பாட்ஸ் சூப்பர் டீலக்ஸ் 1334 200.1
Color Koti - கலர்கோட்டி 1200 180
Colour Koti Super deluxe - கலர் கோட்டி சூப்பர் டீலக்ஸ் 2300 345
Tricolor Pot - த்ரிகாலர் 1540.00 231
Red STAR - ரெட் ஸ்டார் 2600 390
Gift Pack 1200 180
Magic Star 2000 300
TEJAS - தேஜஸ் 3100 465
ISHI - ஸ்கி 1800 270
COLOUR CHANGE - கலர் ஜேன்ச் 2100 315
MINIPEARL 5PCS - மினிப்பியரல் 5 பீஸ் 1000 150
TIMTIM 5PCS - டிம் டிம் 5 பீஸ் 1200 180
GOLDEN STAR 5PCS - கோல்டன் ஸ்டார் 5 பீஸ் 1900 285
ASHRAFI 5PCS - அஷ்ரபி 5 பீஸ் 2200 330
JASMINE 5PCS - ஜாஸ்மின் 5 பீஸ் 2200 330
2IN1 10PCS - 2 இன் 1 2400 360
DELUXE F/P 900 135
colour koti dlx - கலர்கோட்டி டீலெக்ஸ் 1800 270
LITTLE STAR - லிட்டில் ஸ்டார் 2400 360
GROUND CHAKKARAS
Ground Chakkaras Big - சக்கரம் பிக் 220 33
Ground Chakkaras Asoka - சக்கரம் அசோகா 260 39
Ground Chakkaras Special - சக்கரம் ஸ்பெஷல் 420 63
Ground Chakkaras Deluxe - சக்கரம் டீலக்ஸ் 680 102
WIRE CHAKKAR - வயர் சக்கரம் 1360 204
GROUND CHAKKAR SUPER DLX - சக்கரம் சூப்பர் டீலக்ஸ் 1354 203.1
BABY ITEMS
Twinkling Star - சாட்டை சிறியது 270 40.5
Twinkling Star Special - சாட்டை பெரியது 480 72
Ben 10 Toys - பெண் டென் டாய்ஸ் 400 60
Serpent Big 1500 225
Anaconda 500 75
12 INCH CANDLES - 12 இன்ச் கேன்டில்ஸ் 390 58.5
kit kat - கிட் கட் 220 33
ROCKET
Baby Rocket - பேபி ராக்கெட் 220 33
Rocket Bomb - ராக்கெட் பாம் 270 40.5
Lunik Rocket - லூனிக் ராக்கெட் 530 79.5
2 Sound Rocket - டூ சவுண்ட் ராக்கெட் 600 90
3 Sound Rocket - த்ரீ சவுண்ட் ராக்கெட் 700 105
ONE SOUND CRACKERS
2 3/4 Crackers - 2 3/4 குருவி 1250 187.5
3 1/2 Crackers - 31/2 குருவி 1000 150
4 INCH LAKSHMI - 4 லட்சுமி கிரேக்கர்ஸ் 1100 165
4 INCH DELUX - 4 1600 240
4 INCH GOLD LAKSHMI - 4 கோல்டு லட்சுமி கிரேக்கர்ஸ் 1600 240
2 Sound Crackers - டூ சவுண்ட் கிராக்கர்ஸ் 1700 255
5 Inch JALLIKATTU - 5 இன்ச் ஜல்லிக்கட்டு 350 52.5
GOLD RED BIJILI - கோல்டு ரெட் பிஜிலி 220 33
ONE SOUND BOMB
Super Bullet - சூப்பர் புல்லெட் 200 30
Hydro Green - ஹைட்றோ பாம் 300 45
Classic Green - கிளாசிக் கிரீன் 540 81
AGNI - அக்னி 1100.00 165
DIGITAL - டிஜிட்டல் 1300.00 195
KING OF KING - கிங் ஆப் கிங் 450 67.5
DELUXE PAPER BOMB
Big Boss 340 51
1/2 kg Bomb - . 680 102
1 Kg Bomb - . 1360.00 204
MAGIC SHOW - மேஜிக் ஷோ 1700 255
NOVELTIES
chut put - சிட் புட் 300 45
Magic Pop 500 75
Jee Boom Baa - . 540 81
Glittering Gems - . 540 81
Magic Butterfly - மேஜிக் பட்டர்பிளை 540 81
Spinner Star - .ஸ்பின்னர் ஸ்டார் 640 96
Helicopter - ஹெலிகாப்டர் 740 111
Tron - ட்ரோன் 1040 156
PUbJI GUN - பப்ஜி கன் 1500 225
ELECTRIC STONE 500 75
FANCY WHEELS
Disco Wheel - டிஸ்கோ வீல் 520 78
Gold Spinner - கோல்டு ஸ்பின்னர் 1440 216
TAITANIC WHEELS - டைட்டானிக் வீல்ஸ் 1000 150
FIVE WHEEL - ஃபைவ் வீல் 540 81
MATCHES
Champion (5 in 1) - . 200 30
Annam (5 in 1 300 45
Royal (5 in 1) - ராயல் பைவ் இன் ஒன் 440 66
Hero (5 in 1) - ஹீரோ பைவ் இன் ஒன் 640 96
CROWN 5 IN 1 - கிரௌன் 5 இன் 1 840 126
MAJESTY MEGA 5 iN 1 - மெஜெஸ்டி மேக 5 இன் 1 1240 186
SPARKLERS
7cm. Electric Sparklers - செவன் சி யம் எலெக்ட்ரிக் 640 96
7cm. Crackling Sparklers - 7 cm கிராக்கிளிங் கம்பி 740 111
7cm. Green Sparklers - செவன் சி யம் க்ரீன் 980 147
7cm. Red Sparklers - செவன் சி யம் ரெட் 1140 171
10cm. Electric Sparklers - டெண் சி யம் எலெக்ட்ரிக் 740 111
10cm. Crackling Sparklers - டெண் சி யம் க்ராக்லிங் 840 126
10cm. Green Sparklers - டெண் சி யம் க்ரீன் 1040 156
10cm. Red Sparklers - டெண் சி யம் ரெட் 1200 180
12cm. Electric Sparklers - 12 சென் மீ எலக்ட்ரிக் ஸ்பார்க்லர்ஸ் 800 120
12cm. Crackling Sparklers - டூவல் சி யம் கிராக்ளிங் 900 135
12cm. Green Sparklers - டூவல் சி யம் க்ரீன் 1100 165
12cm. Red Sparklers - டூவல் சி யம் ரெட் 1260 189
15cm. Electric Sparklers - 15 சிம் கம்பி 600 90
15cm. Crackling Sparklers - 15சிம் கம்பி கிராக்ளிங் 700 105
15cm. Green Sparklers - 15சிம் கம்பி கிரீன் 865 129.75
15cm. Red Sparklers - 15சிம் கம்பி ரெட் 965 144.75
30cm. Electric Sparklers - 30சிம் கம்பி 600 90
30cm. Crackling Sparklers - COLOUR 700 105
30cm. Green Sparklers 5pcs - 30சிம் கம்பி கிரீன் 865 129.75
30cm. Red Sparklers 5pcs - 30சிம் கம்பி ரெட் 965 144.75
50cm. Electric Sparklers - 50 சென்டி மீட்டர் கலர் 1500 225
50cm colour - 50 சென் மீ கலர் 1600 240
Rotating Sparklers 1667 250.05
NEW
King Crackling - கிங் கிராக்லிங் 1500 225
Scoopy Too - ஸ்கூப்பி டூ 1700 255
HI SONA - ஹய் சோனா 1040 156
RED SUN - ரெட் சன் 1000 150
GREEN BEES - கிரீன் ப்பீஸ் 1000 150
GOLD FISH - கோல்டு ஃபிஸ் 1000 150
Little Fish - லிட்டில் ஃபிஸ் 1000 150
BLUE ICE - ப்ளூ ஐஸ் 1000 150
WATER QUEEN - வாட்டர் குயின் 1400 210
ANGRY BIRDS 1000 150
MAGIC MELODY 1000 150
MAGIC BUTTERFLY SHOWER - மேஜிக் பட்டர் பிளை சவர் 1040 156
TITANIC DROPS - டைட்டானிக் ட்ராப்ஸ் 1040 156
POW SHOWER - பௌ சவர் 700 105
CANDY CRUSH SHOWER - கேன்டீ கிரஸ் 1200 180
CHICKEN RUN - சிக்கன் ரன் 1350 202.5
ANT-MAN 1200 180
PAPER ITEMS
FANCY
Chotta Fancy 300 45
31/2 INCH FANCY - 31/2 இன்ச் பேன்சி 1800 270
3INCH 2PCS 3600 540
4 INCH - 4 இன்ச் 3000 450
3 INCH 3 PCS - 3 இன்ச் 3 பீஸ் 5400 810
PENTA PLUS - பெண்ட்டா ப்ளஸ் 1000 150
2 INCH 3 PCS - 2 இன்ச் 3 பீஸ் 1800 270
4 INCH 2 PCS - 4 இன்ச் 2 பீஸ் 6000 900
2 INCH 2 PCS - 2 இன்ச் 2 பீஸ் 1320 198
2 INCH 1 PCS - 2 இன்ச் 1 பீஸ் 660 99
7SHOTS - செவென் ஷாட் 800 120
12 SHOT - 12 ஷாட் 767 115.05
12 STEP 3000 450
15 SHOT COLOUR SMOKE 3000 450
WOW PINK PIPE - வாவ் பிங்க் 2800 420
3 1/2 CRACKLING 1667 250.05
MULTICOLOR SHOTS
15 Shot - 15 ஷாட் 1534 230.1
30 Shot SPL - 30 ஷாட் ஸ்பெஷல் 2670 400.5
30 Shot Colour - 30 ஷாட் கலர் 2000 300
60 Shot - 60 ஷாட் 5000 750
120 Shot - 120 ஷாட் 10000 1500
240 Shot - 240 ஷாட் 20000 3000
500 Shots - 500 ஷாட்ஸ் 50000.00 7500
25 SHOTS - 25 ஷாட் 2000 300
10 SHOT - 10 ஷாட் 1000 150
GIFT BOXES
GOLD FISH - கோல்ட் பிஷ் 3660 549
Star Music VIP - ஸ்டார் மியூசிக் வி ஐ பி 9900 1485
Namma Collections VIP - நம்ம காலெக்ஷன்ஸ் வி ஐ பி 11000 1650
WONDER PARK - ஒண்டர் பார்க் 6300 945
KIDS SPECIAL - கிட்ஸ் ஸ்பெஷல் 1530 229.5
THE LION KING - லயன் கிங் 2340 351
SPIDER-MAN - ஸ்பைடர் மேன் 2800 420
CANDY CRUSH - கேண்டி கிரஸ் 3300 495
SREE BALAJI - ஸ்ரீ பாலாஜி 4800 720
AMAZING WHISTLING FUNCTIONS
Siren 1400 210
Whistling wheel - விஸ்லிங் வீல் 1000 150
Sweet 16 Whistling - ஸ்வீட் 16 விஸிலிங் 2700 405
WHISTLING ROCKET - விஸ்லிங் ராக்கெட் 1000 150
PEACOCK SERIES
Bada Peacock - படா பீகாக் 2800 420
COLOUR PEACOCK - பிகாக் 1100 165
AMAZING CANDLES FUNCTION
baby sticks - பேபி ஸ்டிக்ஸ் 1000 150
SMOKE - ஸ்மோக் 1240.00 186
fancysticks - பேன்சி ஸ்டிக்ஸ் 1000 150
SMART STICKS - ஸ்மார்ட் ஸ்டிக்ஸ் 1000 150
HITECH STICKS - ஹய்டெக் ஸ்டிக்ஸ் 1000 150
SELFI STICIK - செல்பி ஸ்டிக் 1000 150
1000 K STICKS - தவுசண்ட் ஸ்டிக் 1600 240
NEW AMAZING FOUNTAINS
Welcom Angels - வெல்கம் ஏன்ஜெல்ஸ் 1500 225
LOLLI POP - லாலி பாப் 1660 249
MAYUR FEATHERS - மையூர் பெர்தர்ஸ் 650 97.5
KINDER JOY - கிண்டர் ஜாய் 1700 255
HOLI - ஹோலி 1200 180
SWEET POP CORN - ஸ்வீட் பாப் கார்ன் 1500 225
POP-N-POP - பாப்-ன்-பாப் 1500 225
KING STAR - கிங் ஸ்டார் 1000 150
MAGIC SOUND GURUP - மேஜிக் சவுண்ட் குரூப் 1800 270
SKY SHOTS
Sky FORCE - ஸ்கை ஃபோர்ஸ் 1000 150
Sky Wings - ஸ்கை விங்ஸ் 1000 150
PHOTO FLASH
RAYAL FLASH - 5PCS 600 90
TIN
BEER TIN - பீர் டின் 800 120
GUN
Roll - ரோல் கேப் 540 81
RING CAP - ரிங் கேப் 1000 150
ROLL GUN - ரோல் துப்பாக்கி 400 60
NEW ENTRY 2023 SPL
CELEBRATION MOMENTS - செலெப்ரேஷன் மொமெண்ட்ஸ் 22000 3300
30 SHOT MEGA DISPLAY SETOUT - 30 ஷாட் மெகா டிஸ்பிலே 16000 2400
10 X 10 (TAILIGHT) 22000 3300
SPL COMPO FAMILY PACK ஸ்பெஷல் காம்போ பேக்
SILVER COMBO PACK - . 20000 3000
FAMILY COMPO PACK - பேமிலி காம்போ பேக் 33340 5001
JAMBO COMPO PACK - ஜம்போ காம்போ பேக் 46670 7000.5
VIP COMPO PACK - வி ஐ பி காம்போ பேக் 66660 9999
KIDS COMPO PACK 13334 2000.1
Total Amount
Your Name *
Your 10 Digit Mobileno *
Your Email Id
Your Address
Your State *
Your City *
Pincode *